Nekorektní Zprávař 2 baví ve dvou trailerech

Vydáno: 23.10.2013 19:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Bylo jen otázkou času, než se vrátí Ron Burgundy s druhým dílem své nekorektní taškařice Zprávař. Ve dvou právě zveřejněných trailerech zaručuje, že by mohlo jít o zábavu na úrovni jedničky.
Legenda Ron Burgundy po devíti letech opět pokračuje. A bude to návrat se vším všudy - režiséra Adama McKaye už zřejmě přestalo bavit točit unylé spotřební komedie (Bratři z donucení, Benga v záloze), tak sáhl po osvědčené klasice a svém zřejmě největším hitu, Zprávařovi. Ten v sequelu s podtitulem The Legend Continues opět přináší osvědčenou směs "trapného" humoru, improvizovaných scének a totální přepálenosti.

Samozřejmě nechybí ani regulérní rasistické vtipy a humor založený na urážení homosexuálů. V této změti bizarností se najde místo i na čistě vizuální gagy, jako když se banda reportérů vybourá a ve zpomaleném záběru z vnitřku karavanu do nich narážejí nejrůznější věci včetně bowlingové koule nebo živého škorpiona.

Otázkou pro diváky nejspíš bude, nakolik jim přijde Ferrellův humor a vystupování ještě snesitelné. V kombinaci s osvědčenou a sehranou bandou ve složení Paul RuddDavid Koechner a Steve Carell jako totálně vypatlaný moderátor počasí by však mohlo jít o trefu do černého. A to nám trailery ještě neukázaly ani zástup cameo rolí, mezi něž se počítá například Harrison FordNicole KidmanSacha Baron CohenKirsten Dunst nebo Jim Carrey. Druhý Zprávař dorazí do amerických kin 20. prosince, česká premiéra zatím ještě nebyla ohlášena.

Trailery zhlédněte níže. V galerii také najdete několik plakátu k filmu.

Originální trailer #2 filmu Anchorman 2: The Legend Continues

Mezinárodní trailer filmu Anchorman 2: The Legend Continues


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY