Nový díl South Parku neodvysílán

Vydáno: 18.10.2013 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Poprvé v historii vysílání South Parku došlo k tomu, že nová epizoda nebude v čas uvedena. Důvodem nejsou problémy kvůli skandálnosti obsahu, ale mnohem méně prozaičtější prošvihnutí deadlinu kvůli výpadku elektřiny.
Fotografie z natáčení filmu  / South ParkSouth Park nedávno započal svou 17. sezónu. Tvůrci Matt Stone a Trey Parker přišli nejenom s novou znělkou, která zdařile kombinuje 2D a 3D animaci, ale i se snížením počtu epizod z tradičních čtrnácti (s přestávkou v polovině) na deset. Vedle řady jiných důvodů, z nichž nejpodstatnější byla pravděpodobně práce na celovečerním filmu podle jejich úspěšného broadwayského muzikálu Kniha mormonů, uváděli i nutnost udržet si kvalitu napjatému procesu výroby navzdory.

O šibeničních šesti dnech, které mají tvůrci na výrobu, pojednával dokument The Making of South Park: 6 Days to Air. Každou epizodu v její finální podobě dodávali krátce před jejím odvysílání, ale včera to nebylo možné, protože ve studiu Comedy Central v úterý vypadl proud. Nový díl s názvem Goth Kids 3: Dawn of the Posers tak bude mít týdenní zpoždění, k čemuž se Trey Parker na oficiálních stránkách vyjádřil, že je sice na nic nestihnout vysílání, ale po všech těch letech, kdy pokoušeli osud, to jednou muselo přijít.

Fotografie z filmu  / South ParkStanice Comedy Central na místo toho odvysílala 4. díl 5. řady s názvem Scott Tenorman Must Die. Doufejme, že když má duo spolu se svým týmem víc času na produkci, nebude stát Goth Kids 3 za to, co vidíte na doprovodném obrázku vpravo. Na obrázky z osudné noci, kdy došlo k výpadku proudu, se můžete podívat v galerii.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY