Pokračování Hledá se Nemo chytlo další rybku do sitě

Vydáno: 08.10.2013 19:00 - | foto: Pixar

V sequelu/spin-offu k Hledá se Nemo, nazvanému Hledá se Dory, se nevrátí jenom Ellen DeGeneres a Albert Brooks, kteří dabovali Dory a Merlina, ale i další starý známý z prvního dílu. Kdo jím bude?
Logo filmu  / Finding DoryAndrew Stanton se poté, co si vyzkoušel režii hraného filmu propadákem John Carter: Mezi dvěma světy, vrací k animované tvorbě a naváže na svůj nejúspěšnější počin Hledá se Nemo pokračováním Finding Dory (Hledá se Dory). V příběhu, který by si měl odehrávat rok po skončení prvního, se nevrátí jenom původní režisér a dabéři Dory a Merlina, Ellen DeGeneres a Albert Brooks, ale i... Willem Dafoe

Herec, jehož poslední výrazná role byla právě ve Stantonově hraném dobrodružném sci-fi John Carter: Mezi dvěma světy, by měl stejně jako v první části namluvit Gilla. Že si nepamatujete, kdo to je, případně máte tolik zažitý povedený český dabing, že si ani nemůžete spojit postavu s hlasem? Gill byl vůdce akvária u zubaře, u kterého skončil Nemo, jehož hledal jeho otec Merlin a na cestě - respketive plavbě - ho doprovázela zapomnětlivá Dory.

Concept art filmu  / Finding DoryDafoe informaci o svém návratu zmínil během rozhovoru s časopisem Total Film, kde vedle povinných propagačních frází ("Je to ještě lepší než první díl. Je to fantastické.") řekl, že se Hledá se Dory posunulo z fáze předprodukční do té produkční. Vedle něj a ústředního dua bude v originálním znění ke slyšení i Diane KeatonEugene Levy a Ty Burrell, kteří by měli namluvit postavy, jež budou důležité v životě Dory. Jestli se tahle pixarovská sázka na komerční jistotu nejenom vyplatí, ale podaří alespoň tak dobře, jako tomu bylo u Univerzity pro příšerky, se američtí diváci budou moci přesvědčit 17. června 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY