Walter Mitty a jeho tajný život v novém traileru

Vydáno: 08.10.2013 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ben Stiller představuje druhý trailer na svůj fantaskní režijní počin Walter Mitty a jeho tajný život, který už si odbyl premiéru na festivalu v New Yorku. Čeká nás jedno z překvapení letošních Vánoc?
Tohle je na hony vzdáleno třeskuté parodii z ranku Tropické bouře. Ben Stiller projevuje své umělečtější já (jak v režijní, tak herecké poloze) a servíruje nám adaptaci klasické povídky Jamese Thurbera, která se už v padesátých letech dostala jedné své verze. Je ale jisté, že druhý filmový zářez Waltera Mittyho bude postaven mnohem více na hraně mezi realitou a fantazií.

Stillerovi se stále daří na svou životní odyseu lákat obstojně. Sice vymizel prvek překvapení daný úderným teaserem, ale trailer si i přesto zachovává svou osobitost. Zamrzí jen, že jde vlastně o prodlouženou verzi předchozí upoutávky, která k atmosferickému hudebnímu doprovodu přidává jen několik dialogů více objasňujících příběh a pár trikových záběrů.

Zbytek jede víceméně ve vyšlapaných kolejích, jež však stále účinně dokážou vzbudit o příběh obyčejného fotografa, který se vydá ne neobyčejnou cestu, zájem. Ohledně kvality výsledku musíme být ale trochu opatrnější - Walter Mitty a jeho tajný život měl už totiž pár novinářských projekcí na festivalu v New Yorku, kde se kupodivu setkal s rozporuplnými ohlasy. O tom, na jakou stranu se přikloníme, se budeme moci v českých kinech přesvědčit 26. prosince.

Trailer zhlédněte níže. V galerii se zase podívejte na sbírku originálních plakátů.

Originální trailer #2 filmu Walter Mitty a jeho kouzelný život


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY