Kdo si měl původně zahrát Batmana?

Vydáno: 27.09.2013 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Ne, nejde o informaci ohledně připravovaného spin-offu/sequelu Superman vs. Batman, protože se novinka bude týkat na internet uniklých castingů k Nolanově restartu Batman začíná. S kým se dělaly zkoušky do role Batmana?
Fotografie z natáčení filmu Batman začíná / Batman BeginsKoncem minulého týdne jsme přinesli klip ze zkoušek, ve kterém jsou Christian Bale jako Batman a Amy Adams jako Rachel. Máme za to, že netopýrů není nikdy dost, a tak se dnes můžete podívat alespoň do galerie na fotografie z castingu na Batman začíná na roli Batmana/Bruce Wayna. O ústřední part se totiž ucházel jak nepříliš známý Eion Bailey, jehož nejvýraznější rolí je pravděpodobně Bratrstvo neohrožených, tak i Cillian Murphy, jenž byl nakonec obsazen do záporné role Scarecrowa.

Casting probíhal tak, že si každý vyzkoušel obě polohy: jak Batmana, kdy na sobě herci měli kostým z Batman navždy, tak i Bruce Wayna. Jak se shodují i zahraniční weby, Bailey i díky své fyzičce vynikal v "okostýmované" části, zatímco Murphymu více seděla poloha miliardáře-playboye, ale v netopýřím obleku nebyl dostatečně uvěřitelný. Z obrázků bohužel nevykoukáte, že zatímco Bale se rozhodl odlišit Batmana od Wayna jiným hlasovým projevem, Murphy hrál s kápí na hlavě především očima.

Fotografie z natáčení filmu Batman začíná / Batman BeginsSnad studio uniklé video uvolní, protože si uvědomí, že si tím zároveň propaguje včera (alespoň v České republice) vydanou sběratelskou edici Trilogie Temný rytíř, o které jsme obšírněji psali v novince a specifikace uvedli v minulých DVD a BD tipech. Právě v šestidiskové kolekci se nachází, jelikož exkluzivní, předtím nezveřejněné záběry jsou součástí celovečerního dokumentu The Fire Rises: The Creation and Impact of The Dark Knight Trilogy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY