Je Daniel Radcliffe novým frontmanem Queen?

Vydáno: 22.09.2013 11:00 - Simona Knotková | foto: EEAP

Plánovaná biografie o Freddiem Mercurym ještě stále není odepsaná. Projekt sice opustil původně zvažovaný Sacha Baron Cohen, ale již brzy ho možná v hlavní roli legendárního zpěváka nahradí další velké jméno.
Daniel Radcliffe ve filmu Žena v černém / The Woman in BlackKdyž v letošním červenci opustil připravovaný životopisný snímek o Freddiem Mercurym Sacha Baron Cohen, vypadalo to, že konec je i celému projektu. Zatímco Cohen chtěl udělat eRkový film, který by ukázal divoký rock'n'rollový život frontmana Queen v celé jeho šíři a bez cenzury, zbylí členové kapely, kteří se na předprodukci také podílejí, nechtěli jít dál než přes PG-rating. O dva měsíce později se však producent Graham King nechal slyšet, že práce pokračují dál i bez Cohena a k natáčení rozhodně dojde. Jen najít nového představitele do hlavní role...

Našli ho nyní tvůrci v o skoro dvě dekády mladším Danielu Radcliffovi? Zatím se pohybujeme pouze ve vodách spekulací a oficiálně nepotvrzených informací. Podle blíže nekonkretizovaného zdroje ale bývalý představitel Harryho Pottera prý "i přes své mládí nadchnul filmaře svým vyobrazením homosexuálního básníka Allena Ginsberga v Kill Your Darlings a kromě toho umí taky zpívat a výškově se Freddiemu přibližuje víc než vysoký Sacha". Mladému herci údajně stačí na roli jenom kývnout a smlouvu má v kapse.

Zatím každopádně není třeba projevovat známky radosti (či zděšení). Definitivní jasno nám v tom udělá až oficiální potvrzení / vyvrácení ze strany tvůrčího týmu, ve kterém se mimo dalších pohybuje také scenárista Peter Morgan (Poslední skotský král). Nabízí se každopádně otázka: Zamlouvá se vám myšlenka filmového Mercuryho s tváří a především pak hlasem Daniela Radcliffa?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY