Potvrzeno: Hunger Games ulovily Julianne Moore

Vydáno: 14.09.2013 13:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Lionsgate

Po měsících plných dohadů je konečně jasno: Julianne Moore se objeví hned ve dvou filmech oblíbené hladové ságy. Koho nakonec ztvární a další novinky týkající se nadcházejících pokračování, si přečtěte v našem článku.
Julianne Moore ve filmu Bláznivá, zatracená láska / Crazy, Stupid, Love.Už od června se množí dohady, zda se Julianne Moore objeví v nabitém finále populární série. Studio Lionsgate konečně potvrdilo, že se herečka k dvojdílnému závěru skutečně připojí. A roli bude mít víc než zajímavou, protože si v obou částech Síly vzdoru zahraje Almu Coin, prezidentku 13. kraje a vůdkyni rozsáhlé rebelie vůči Kapitolu.

Julianne Moore není ale jediná, která se v posledních měsících k Hunger Games připojila. Do finále byly vybrány i relativně nové tváře, jako jsou australská herečka Stef Dawson, která si zahraje Annie Crestu, nebo muzikant a herec Evan Ross coby Messalla. V obou závěrečných dílech se objeví i Natalie Dormer v roli Cressidy, která si tak může po Hře o trůny připsat další účast v populární sérii.

První část dvoudílného finále se dočká premiéry už v listopadu 2014, druhá pak přesně o rok později. Oba díly zrežíruje Francis Lawrence. Ten stojí i za aktuálním druhým dílem, který si pomalu dláždí cestu k listopadové premiéře. V těchto dnech si ostatně můžete poslechnout první ochutnávku z oficiálního soundtracku, kterou si - poprvé pro filmové plátno - připravili Coldplay.

Zdroj: Collider

Coldplay - Atlas pro Hunger Games: Vražedná pomsta
 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY