Hra na hraně: druhý trailer sází na akci

Vydáno: 05.09.2013 19:30 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Justin Timberlake, absolvent prestižní Princetonské univerzity, se zaplete s novodobým gangsterem Benem Affleckem v současném kriminálním dramatu z prostředí on-line her, v němž se rozehraje hra nejen o peníze.
Justin Timberlake, Ben Affleck ve filmu Hra na hraně / Runner RunnerSolidní žánrové kousky pořád v kinech chybí. Zdání možná klame, ale když se člověk zamyslí, kdy naposled na velkém plátně viděl zábavný thriller, vybaví se mu třeba slušný Obhájce, který sice nebyl žádnou velkou bombou, ale ke spokojenosti v rámci žánru stačil více než adekvátně. A právě člověk, který ho měl před dvěma lety na svědomí, zkouší štěstí ve stejných vodách, jen s o poznání hvězdnější posádkou na palubě.

Brad Furman má řemeslo v kapse, jak ukazuje v obou upoutávkách, plus za ním stojí herecký ansámbl v čele s Justinem Timberlakem a Benem Affleckem (kterého by ale asi většina filmových fanoušků chtěla raději vidět pracovat na dalším svém projektu z režijního křesla). Jediné, co lze ukázce vytknout, je její obsah - oproti dva měsíce starému bratříčkovi sice nevyzradí celý film, "jen" zhruba dvě třetiny, jenže u těch není žádný problém odvodit si tu poslední, tudíž pokud máte rádi v sále překvapení, doporučuji si počkat až na návštěvu kina, popřípadě doufat v ještě jedno méně spoileroidní navnazení. 

Trailer zhlédněte níže..

Originální trailer filmu Hra na hraně


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY