Dinoboti potvrzeni pro Transformers 4

Vydáno: 03.09.2013 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čtyřka Transformers dorazí do kin už příští léto, tak začínají na povrch vyplouvat první detaily o zápletce. Tou nejčerstvější je, že nás v pokračování čekají obří roboti, kteří vypadají jako dinosauři.
Fotografie z natáčení filmu Transformers 4 / Untitled Transformers SequelAno, je to tak. Dinosauři nebudou jen v Jurském parku 4, ale i v Transformers 4. V nedávném rozhovoru to potvrdil producent snímku Lorenzo di Bonaventura, když se svěřil pekingskému listu o tom, že si v novém filmu Michaela Baye zásadní roli kromě Autobotů a Deceptikonů střihnou také Dinoboti - tedy kříženci dinosaurů a robotů.

Otázkou tedy bude, jak dokáže režisér něco tak absurdního propašovat do výsledného filmu. Pokud jste je někdy jako malí zahlédli v nějakém ranním animáků, tak víte, že nejde o nic jiného, než o roboty, kteří se transformují v dino-roboty. Můžeme však očekávat, že se přitom ještě změní na nejnovější čínská auta, které se ve filmu (jenž se právě v tét lokaci natáčí) mají objevit. Cílení na asijský trh se zkrátka nezapře.

Transformers 4 dorazí do kin 27. července příštího roku pod jedním ze tří navrhovaných podtitulů. Ve zbrusu novém příběhu odehrávajícím se čtyři roky po událostech trojky se setkáme s Markem Wahlbergem, vynálezcem a svobodným otcem mladé Tessy (Nicola Peltz), která začne randit se závodníkem Shanem (Jack Reynor). Démonický Kelsey Grammer, jehož proslavil seriál Boss, si zahraje hlavního záporáka.

Jak se těšíte na účast Dinobotů, konkrétně tyranosaura Grimlocka, triceratopse Slaga, apatosaura Sludge, stegosaura Snarla, pteranodona Swoopa a elasmosaura Spaddla? Jestli jde o dobrý nápad, se můžete přesvědčit v níže přiloženém klipu.

Dinoboti ve filmu Transformers: The Movie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • dinoboti (jiří kovařik, 15.11.2013 18:49) Reagovat

    dal

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY