Seth Rogen vs. Zac Efron v necenzurovaném traileru

Vydáno: 03.09.2013 19:30 - | foto: facebook tvůrce

Zástup teenagerských komedií z prostředí školního bratrstva rozšíří Neighbors (původně pojmenovaní Townies). Zařadí se po bok kultů jako Mládí v trapu či Zvěřinec časopisu National Lampoon?
vyberteNeighbors svou komiku staví na konfrontaci manželského páru s malým dítětem a bratrstvem vysokoškoláků, kteří se stali jejich sousedy. Pár si zahraje Seth Rogen a Rose Byrne, v čele "studentů" se proti nim postaví Zac Efron a v dalších rolích budou k vidění Dave Franco a Christopher Mintz-Plasse. Cameo by zde měla mít i Lisa Kudrow. Tuhle partičku režíruje Nicholas Stoller, který Kopačkami a Dostaň ho tam dokázal, že obhroublé komedie s morálním ponaučením na závěr zvládá bez jakýchkoliv problémů (až na ta morální ponaučení, která vyznívají pokrytecky). Má ale cit pro načasování i pointování vtipů.

Necenzurovaná upoutávka těží humor především z nápaditého castingu, kdy jsou herci obsazeni proti svému obvyklému typu, a ozvláštnění žánru, kdy po sobě nejdou dvě bratrstva, ale dvě různé generace a lidé s odlišnými hodnotami. Ačkoliv je trailer eRkový, příliš toho kromě jednoho sexu oblečených lidí (!) a dítěte cucajícího použitý kondom neukazuje, přesto některými nápady (De Niro pařba a airbag) pobaví.

Přesvědčte se sami níže.

Red band trailer na Neighbors


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY