Tomorrowland se začal natáčet. Známe synopsi

Vydáno: 29.08.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Disney ukončilo odpočítávání a před kameru vyslalo pečlivě střežené sci-fi Tomorrowland. Stihli nám už tvůrci prozradit, co nás v jeho příběhu čeká? Čtěte dále následující novinku.
Brad Bird při natáčení filmu  / Mission: Impossible - Ghost ProtocolProjekt Tomorrowland strhává nálepku "Přísně tajné" a poprvé nám odhaluje oficiální synopsi. Je pravděpodobné, že tajnůstkáři Brad Bird a Damon Lindelof by rádi mlžili i nadále. Natáčení filmu, který byl dříve uváděn pod číselným označením 1952, ale odstartovalo právě v těchto dnech a studiu Disney tak nezbývalo nic jiného než nějakou informaci pro média a filmové příznivce ve své tiskové zprávě propustit. Podle ní byly dřívější teorie, které koketovaly s tématem UFO, skutečně nepravdivé. Stručný obsah děje podle oficiální zprávy je následující:

"Spojeni osudem, chytrá a optimistická dívka, překypující zájmem o vědu, a životem zklamaný bývalý dětský vynálezce, se vydávají na nebezpečnou misi za objevením tajemství záhadného místa, kdesi v čase a prostoru, které je v jejich paměti známo jako 'Tomorrowland.'"

Jako natáčecí lokaci si filmařský tým vybral kanadský Vancouver. Ještě o něco více vás ale jistě bude zajímat obsazení hlavní herecké sestavy. To se z minula nijak nezměnilo. V roli dřívějšího geniálního dítěte a dnešního unaveného a rozčarovaného padesátníka uvidíme George Clooneyho, na druhé straně barikády vás jako hlavní záporák poté čeká Hugh LaurieClooneyho bystrou parťačkou na dobrodružném pátrání se stane Britt Robertson (seriál Under the Dome). 

Podle data plánované premiéry si návštěvou Tomorrowlandu v příštím roce zpříjemníme předvánoční období. V kalendáři si zakroužkujte 18. prosince 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY