Spawn se dočká rebootu

Vydáno: 28.08.2013 08:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Vzpomínáte si na nepříliš úspěšnou komiksovou adaptaci Spawn z roku 1997? Tak přesně ta se má příští rok dočkat svého rebootu. Jak bude vypadat a kdo se ho ujme?
Todd McFarlaneRežisér Todd McFarlane se v roce 1997 pokusil na stříbrném plátně oživit komiks Spawn. S přílišným pochopením a nadšeným přijetím se tehdy zrovna nesetkal, skalní fanoušky si film i přesto našel a ti mohou dnes zajásat. McFarlane se rozhodl dát příběhu ještě jednu šanci a natočit reboot. 

O plánech se znovuvzkříšením filmu se zmiňuje zhruba jednou do roka, tentokrát se ale údajně věci dávají skutečně do pohybu. Se snímkem, který chce žánrově spíše napasovat do hororově-thrillerové škatulky, si teď míní pospíšit. Kromě režie se zhostil i scénáře a produkce, a protentokrát si odpustil jakékoliv megalomanské plány. "Natáčení bude velmi rychlé a krátké," říká. "Žádný vysoký rozpočet, žádné ohromující efekty. Spíše než o superhrdinský snímek půjde o horor, kombinovaný s thrillerem," dodává. 

A jak to bude s hereckým obsazením? MacFarlane se neurčitě vyjádřil o zájemcích z řad žádaných herců, žádná konkrétní jména však zatím nepadla - čeká se na dopsání scénáře, který chce režisér dopsat do konce letošního roku. "Producenti mě žádají o dokončení scénáře ještě letos, což znamená, že příští rok bychom mohli začít s natáčením. To je náš současný cíl."

Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • povodneho spawna nenatocil McFarlane ale Mark A. Z... (kajco, 28.08.2013 16:36) Reagovat

    povodneho spawna nenatocil McFarlane ale Mark A. Z. Dippé

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY