Pátí Piráti z Karibiku mají název

Vydáno: 23.08.2013 16:00 - David Král | foto: Disney Enterprises, Inc.

Prokletí černé perly, Truhla mrtvého muže, Na konci světa, Na vlnách podivna. Pod těmito čtyřmi podtituly se již kapitán Jack Sparrow Karibikem plavil. Jak zní názem pátého pokračování z Karibiku?
Penélope Cruz, Johnny Depp, Ian McShane ve filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna / Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Johnny Depp v současnosti neprožívá zrovna šťastné období. Jeho tři poslední filmy nebyly žádné terno. Rumový deníkTemné stíny ani Osamělý jezdec nenadchly, a to jak finančně tak kvalitativně. Alespoň po finanční stránce si však dalším pirátským dobrodružstvím určitě spraví chuť. Vždyť se jedná o jednu z nejvýdělečnějších filmových sérií všech dob.

A jaký, že tedy ponese pátý díl název? Virbl prosím. Pirates of the Caribiean: Dead Men Tell No Tales. Tak a je to venku. V češtině bychom se tudíž na plakátech mohli setkat s něčím ve stylu: Piráti z karibiku: Mrtví příběhy nevyprávějí

Uvidíme jak se distributoři s překladem popasují. Každopádně název to není špatný. Určitě to zní lépe než Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna. Teď ještě aby byl lepší i film sám o sobě. Snad se Joachim Roenning a Espen Sandberg, režiséři ceněného Kon-Tiki, budou snažit. Johnny by to ostatně potřeboval jako sůl.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY