Trailer: Vraždící veverky útočí v hororu Squirrels!

Vydáno: 18.08.2013 12:23 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Milá stvoření jako veverky se stanou vraždícími monstry v novém hororu Squirrels produkovaném Timurem Bekmambetovem, tvůrcem Noční hlídky nebo Wanted. A už nebudou jíst oříšky...
Timur Bekmambetov při natáčení filmu Wanted / WantedV šedesátých letech byly hrozbou Hitchcockovi Ptáci, nyní je čas na Veverky. Nový horor od producenta Timura Bekmambetova, jenž natočil povedenou komiksovou šílenost Wanted nebo nezdařilý brak Abraham Lincoln: Lovec upírů z předchozího roku, vypráví o útoku veverek, které se v lidožravé bestie proměnily kvůli "aktivitám plynárenského podniku, který začne ohrožovat životní prostředí v malém městečku".

Ekologické poselství ohledně znečišťování ovzduší je zřejmé - může se nám to totiž vymstít a při procházce lesem nás sežrat tlupa krvelačných hlodavců. Což se děje i v prvním teaseru, v němž si babička s vnučkou vyrazí na malý výlet. Roztomilá veverka na stromě však nemá ráda oříšky... Jak napovídá konec upoutávky a samotný plakát, raději holduje lidskému masu.

Jistě, šílenější premisu bychom pohledali těžko, ale Squirrels by se zase po dlouhé době mohly stát filmem, který vám nedá a stejně se na něj ze zvědavosti kouknete. Ve spojení s nadhledem a ironií by ale vlastně mohlo jít o docela zábavnou podívanou, po níž by krmení veverek nikdy nebylo jako dřív. 

Trailer zhlédněte níže. Zašli byste si vůbec na takovou podívanou do kina?

Originální teaser filmu Squirrels


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY