Dvojka Šéfů na zabití přišla o režiséra

Vydáno: 08.08.2013 16:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Po úspěchu, jaký před dvěma lety sklidil snímek Šéfové na zabití, se začalo hodně rychle spekulovat o dvojce. Seth Gordon, který ji měl režírovat, však nyní natáčení opustil.
Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis ve filmu Šéfové na zabití / Horrible BossesStudio New Line začalo dávat dohromady filmařský tým pro natáčení pokračování filmu Šéfové na zabití již loni. Režie se měl opět ujmout Seth Gordon, ten však svou pozici nedávno opustil a studio musí hledat nového režisérského kandidáta.

To, že se svého postu vzdává, oznámil režisér hlavním protagonistům minulý týden. Důvodem odchodu bylo údajně to, že dvojka Šéfů na zabití kolidovala s Gordonovými plány a závazky u jeho dalších rozjetých projektů. Režiséra na dlouhou dobu zaměstná především natáčení seriálů The Goldbergs a Breaking In.

V sequelu by se měla objevit ústřední herecká trojice Jason BatemanJason Sudeikis a Charlie Day, původní šéfové Jennifer Aniston a Kevin Spacey by si měli střihnout alespoň cameo. K účasti Jamieho Foxxe zatím studio mlčí. Práce na snímku mají být zahájeny letos na podzim.

Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY