Kdo natočí třetí Star Trek?

Vydáno: 06.08.2013 14:31 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

V ohlašování režisérů do pokračování úspěšných filmových sérií pokračujeme. U třetího Star Treku ale budeme ještě trochu tajemní a budeme se pohybovat ve vodách spekulací. Zajímavých spekulací nicméně.
Rupert Wyatt při natáčení filmu Zrození Planety opic / Rise of the Planet of the ApesZprávy z minulého měsíce tvrdily, že první klapka Star Treku 3 by mohla padnout už v příštím roce. K takovému kroku je ale potřeba první sehnat odvážného muže do režie, který by nahradil Hvězdnými válkami zaneprázdněného J.J. Abramse. Kdo má do této pozice zatím nejblíže nakročeno?

Nejžhavějším adeptem měl být ještě podle spekulací ze včerejšího dne Jon M. Chu. Informace byla však hned vzápětí dementována zástupcem filmaře. Podle něj Chua ohledně natáčení druhého sequelu obnovené série nikdo nekontaktoval. Režisér má navíc v plánu natočit už třetího G.I. Joea a výpravu s vesmírnou lodi Enterprise by asi už jen těžko vměstnal do diáře.

Každopádně není třeba smutnit. V sázce je totiž už další jméno. A to zní ještě zajímavěji. Nové zprávy tvrdí, že se vyjednává o Rupertu Wyattovi, tvůrci, kterému se už s velkou pompou podařilo oživit zase jinou sérii, Planetu opic. V pořádníku má režisér sice i mnoho dalších projektů, ale Star Trek je definitivně jednou z těch nabídek, které se neodmítají. Pokud k ní tedy samozřejmě vůbec dojde, ale doufejme, že ano.

Scénář by Wyatt mohl mít taky hotový již brzy. Na jeho výrobu se znovu upsalo duo z předešlých dílů, Alex Kurtzman a Roberto OrciAbramse bychom se měli poté dočkat na postu producenta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY