Brolin nebo Gosling? Muž z oceli 2 hledá Batmana

Vydáno: 04.08.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Ještě stále se otřepáváme ze zprávy z letošního Comic-Conu, podle které uvidíme v pokračování Muže z oceli kromě Supermana také Batmana. Tady je první seznam možných adeptů pro navléknutí netopýří masky!
Náhled loga filmu Man of Steel 2Už dříve v tomto týdnu proběhla internetem informace, že Warneři prý pro pokračování Snyderova Muže z oceli, které by se pravděpodobně mělo objevit pod titulem Batman vs. Superman, hledají staršího hereckého představitele. K životu by přivedl osudem protřelejšího a ještě drsnějšího Batmana. Od sobotního dne jsou venku také první jména, která by tyto body mohla teoreticky splňovat. 

Přestože by se mělo jednat o zprávy ze zdrojů, které jsou v blízkém kontaktu s lidmi ze studia, k žádným oficiálním nabídkám samozřejmě ještě nedošlo a stále se tak pohybujeme spíše ve fázi dohadů. Přesto některé jména na imaginárním seznamu zní velmi zajímavě a byla by jistě velká škoda, kdyby se jednalo jenom o novinářskou kachnu. 

Tady je tedy šestka prvních údajných kandidátů: Josh BrolinRyan GoslingJoe ManganielloMatthew GoodeRichard Armitage a Max Martini. První dvě jména asi není třeba více představovat. Volba dvaatřicetiletého Goslinga pro postavu zralejšího Batmana ale docela překvapí. Manganiello, známý především ze seriálu True Blood: Pravá krev, byl už adeptem na hlavní roli Supermana hned vedle zvoleného Henryho Cavilla. Náhodná není asi ani přítomnost Goodea, se Snyderem točil už Strážce.

Jméno Richarda Armitagea můžete poté poznávat z trilogie Hobita, Max Martini se naposledy objevil v Pacific Rimu. Šestice jmen vám dává spoustu prostoru na přemýšlení, kdo by se do role nového netopýřího muže hodil nejvíce. Podle některých zdrojů by favoritem měl být Josh Brolin. Oficiálnější zprávy přinesou ale skutečně až dny příští.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY