Video: Nový necudný klip a fotka z Nymfomanky

Vydáno: 26.07.2013 15:09 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Lars von Tier láká na svůj dvoudílný erotický opus dalším klipem - ten je tentokrát z druhé kapitoly a představuje nám postavy v podání Shiy LaBeoufa a Stacy Martin. Uvnitř článku najdete i novou fotku.
Každý nový materiál z nového filmu Larse von Triera je necudnější než ten předchozí, o čemž svědčí i nová fotografie z druhé kapitoly Nymfomanky s názvem "Jerome". Té předchází krátká ochutnávka v podobě minutového klipu z filmu, v němž postava v podání Shiy LaBeoufa zasvěcuje do práce novou kolegyni Stacy Martin, přičemž se poté zaseknou ve výtahu. 

Po civilním klipu, v tom nejlepším ctícím tradici Dogma 95, však následuje i zbrusu nová fotka, která zachycuje oba protagonisty, tentokrát však bez šatů. Scéna pochází z druhé z devíti kapitol filmu a je popisována následujícími slovy: "I když je láska jen povrchní pocit v očích cynické nymfomanky, setkává se mladá Joe se silami, které pronikají její obrněnou ochranou."

Snímek by měl mít v Dánsku premiéru letos o Vánocích. První klip z filmu si můžete připomenout zde, druhý najdete pod článkem.

Klip #2 z filmu Nymfomanka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY