Staronoví X-Meni uchvátili Comic-Con a přinesli první ukázku

Vydáno: 21.07.2013 16:45 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Hned dvakrát byli na letošním Comic-Conu obdařeni fanoušci "x-menovského" univerza. Po panelu s Wolverinem přišla řada také na nejnovější X-Meny. Co bylo v San Diegu k vidění?
Po uvedení režiséra Bryana Singera představitelem nesmrtelného rosomáka Hugha Jackmana návštěvníci Comic-Conu zhlédli první exkluzivní ukázku. Samozřejmě se jednalo teprve o předběžné záběry, kde všechny speciální efekty ještě nebyly kompletní. Osazenstvo v hledišti mělo každopádně premiérový pohled na ponurou budoucnost, ve které je celý svět v troskách a většina mutantů se schovává v podzemí. Bude to právě Wolverine, v První třídě se mihnoucí jen v malém, ale zato dostatečně výstižném cameu, který se se svou myslí poté vypraví zpět do minulosti.

Jeho primárním cílem bude dát znovu dohromady Professora X s Magnetem a zvrátit tak budoucí katastrofické dny. V ukázce se našel prostor takřka pro každou postavu z nejnovějšího příběhu. Jednou z nejpozoruhodnějších scén pak zřejmě byla ta, ve které se tváří v tvář setkal starý Professor X se svou mladší podobou, tedy navrátilec Patrick Stewart s Jamesem McAvoyem. Jak jistě ale všichni víte, takových navrátilců měli nový X-Meni celou nálož.

Jejich početnou výpravu (Halle BerryAnna PaquinIan McKellen, zmiňovaný Patrick Stewart nebo například Ellen Page) doplnil na Comic-Conu sedmdesátkový tým (Jennifer LawrenceJames McAvoyNicholas Hoult, či Michael Fassbender) a nechyběly ani zbrusu nové postavy (Peter DinklageOmar Sy nebo Evan Peters). 

Nováčci promluvili krátce o svých postavách, starší protagonisté vyjádřili svůj vděk a lásku k filmu a neopomnělo se ani na vtipné momenty, když třeba McKellen flirtoval s Fassbenderem. V "Questions & Answers" pak došlo na anketu o nejoblíbenější postavu mezi herci. Nikoho jistě nepřekvapí, že vyhrála postava herečky, která je vůbec v poslední době zvyklá všechno vyhrávat, tedy Mystique, v mladší verzi s tváří Jennifer Lawrence.

Fotografii z režisérova Twitteru si prohlédněte v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY