Hunger Games: Vražedná pomsta má nový trailer

Vydáno: 21.07.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: yahoo.com

Dvojka Hunger Games zatím vyhlížela jako vcelku nezajímavý sequel, nový trailer se však snaží přesvědčit, že půjde o mnohem vyspělejší podívanou než minule. Připravte se na další souboje v aréně!
Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence ve filmu  / The Hunger Games: Catching FireVýborná trailerová práce! První teaser na pokračování knižního fenoménu Hunger Games v nás sice zanechal skeptické pocity, druhý zářez však tyto převážně mdlé dojmy napravuje. Už to nevypadá tak neživotně, nezajímavě a vyprázdněně, najednou jsme lákáni do obstojného dystopického dramatu, kde nebude nouze o solidní příběh ani o akci.

Z té sice v traileru moc neukážou, ale tím možná lépe. Když se na konci Katniss objeví v nové "ostrovní" aréně, kde se proti sobě utkají všichni předchozí vítězové Hunger Games, je ihned střiženo na logo filmu. Prostě nám musí stačit pár výjevů z tréninku a rodící se revoluce mezi občany Panemu - kdyby si akci nechali tvůrci až do filmu, mohli by tím slušně překvapit.

Stačí jen doufat, že zase nepůjde o nepřehlednou roztřepanou kameru jako minule. I když k podobným teenage fenoménům vládne nenávist, kampani Vražedné pomsty se nedá upřít to, že se nesnaží zapadnout jako napodobenina prvního dílu (ahoj Twilighte) a pokouší se vydat trošku neokoukanější cestou. Snad se povede Francisovi Lawrencovi vytáhnout sérii z podprůměrných vod alespoň k obstojnému teenage blockbusteru. Vůbec by to nebylo na škodu.

Trailer zhlédněte níže zatím jen z Yahoo streamu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY