Godzilla chystá útok na letošní Comic-Con

Vydáno: 18.07.2013 11:44 - Simona Knotková | foto: collider.com

Comic-Con, který v San Diegu odstartoval právě dnešním dnem, se neobejde samozřejmě ani bez jednoho z nejočekávanějších snímků příštího roku. Co návštěvníky čeká při exkurzi atrakce věnované zreinkarnované příšeře?
Godzilla, kterou se na plátnech rozhodl směle znovu oživit Gareth Edwards, se nám zatím ukazuje po částech. Asi od dob Emmerichových ještě natolik vyrostla a její hrůza se nevyčíslitelně znásobila, že nám tvůrci nechtějí uhnat nepříjemné šokové stavy ještě před samotnou projekcí a s japonským monstrem nás seznamují postupně.

Po novém plakátu z tohoto týdne nám tak Comic-Con přináší další její kousek. Vrtulníky, které vedle ní vypadají jako hračky na baterky, mluví samy za sebe. Prohlédnout si také můžete vypuštěný koncept jedné ze scén.

Již v sobotu uvidí více návštěvníci zmiňovaného filmového setkání. Filmaři pro ně připravili také velkou tématickou atrakci. Díky serveru Collider do ní můžete nahlédnout i vy a prostřednictvím několika vybraných fotek se na chvíli vcítit do kůže obyvatel ohroženého Tokia. K vidění je například spousta varovných značek. Ve vitrínách přistály také malé napodobeniny zmutovaného ještěra.

Všechny nové materiály z Comic-Conu si prohlédněte jako vždy ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY