The Fifth Estate: Drama o WikiLeaks v prvním traileru

Vydáno: 17.07.2013 10:56 - Simona Knotková | foto: collider.com

Životopisný snímek The Fifth Estate vstoupí na plátna letos v říjnu. Už teď se podívejte na trailer a zjistěte, jestli si tento projekt zaslouží i vaši pozornost a návštěvu kinosálu.
Režisér Bill Condon se nám po závěru ságy Stmívání snaží zase jednou ukázat serióznější kus filmařiny. Své schopnosti propůjčil životopisnému dramatu The Fifth Estate, ve kterém nám přinese pohled do pozadí stránek WikiLeaks. Především se také pokusí divákovi přiblížit osobnost jejich kontroverzního zakladatele, australského aktivisty Juliana Assangeho. Nyní můžete zhlédnout první upoutávku.

V gradujícím traileru se s rostoucím napětím zvyšují i prostřihy na jednotlivé scény, které nám na velkém plátně představí jednu z nejsledovanějších veřejných kauz posledních let. Jisté také je, že snímek bude z velké části těžit hlavně z preciózního hereckého výkonu hlavního hrdiny, pro jehož ztvárnění se upsal Benedict Cumberbatch.

Kromě traileru si můžete prohlédnout i pár nových fotografií, na kterých kromě již zmiňovaného Cumberbatcha uvidíte například Stanleyho Tucciho a Lauru Linney. Nechybí samozřejmě ani Daniel Brühl, kolem jehož vztahu s Assangem se bude celý příběh točit.

Všechny nové fotografie na vás čekají k prohlédnutí v galerii, trailer si pusťte hned pod článkem.

Oficiální trailer snímku "The Fifth Estate"


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY