Čeká nás další Predátor?

Vydáno: 15.07.2013 18:45 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Predátoří série za sebou má celkem tři přírůstky...a je dost možné, že se k nim přidá ještě čtvrtý. Na internetu se totiž objevil promo plakát k zatím nepojmenovanému projektu. Co to může být?
Untitled Predator ProjectV tomto týdnu vás Comic Conu prostě neušetříme. Vedle velkých projektů s již nastartovanými kampaněmi, které budou odhalovat nové informace, obrázky a trailery, jsou tady i takové snímky, o kterých jste neměli ani páru. Jedním z nich může být třeba nový přírůstek k predátoří sérii.

Ta začala roku 1987 kultovní sci-fi s Arnoldem Schwarzeneggerem, kde se stihlo urodit hned několik památných hlášek a scén, poté následovalo béčkové pokračování s Dannym Gloverem, kdy se Predátor přemístil do městských ulic. Pomyslná trilogie byla završena sequelem/remakem Predátoři v roce 2010, který produkoval Robert Rodriguez. Je tedy dost možné, že ohlášený projekt může být právě pokračování tohoto tři roky starého snímku.

Promo plakát se totiž objevil na facebookovém profilu Predátorů. Na něm můžeme vidět mapu San Diega (místo konání Comic Conu) a známý slogan z originálu: "There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die…" spolu s hashtagem HuntThePredator. Vše je zabaleno v typické termovizi.

O co se může jednat? Možností je samozřejmě nespočet, kromě sequelu Predátorů třeba ohlášení nové videohry, spin-offu, rebootu nebo něčeho úplně jiného. Myslím, že mnoho z nás tajně doufá spíše v poslední možnost - že by se Arnold chtěl po Terminátorovi vrátit do další ikonické role?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY