Potvrzeno: Sam Mendes natočí čtyřiadvacátou bondovku

Vydáno: 12.07.2013 13:30 - Amaya Tomanová | foto: MGM

Dlouho zmiňovaná spekulace se konečně stala pravdou - Sam Mendes si zopakuje spolupráci s Danielem Craigem i v příští bondovce. Co a kdy můžeme od Bonda 24 očekávat?
Sam Mendes, Judi Dench při natáčení filmu Skyfall / SkyfallDiskuse o tom, kdo bude režírovat další bondovku, se rozpoutaly ještě před premiérou Skyfall. Letos na jaře kolovaly řeči o pěti možných kandidátech, někteří fanoušci se úpěnlivě modlili za volbu Christophera Nolana, nakonec se jako nejpravděpodobnější režisérský kandidát opět ukázal Sam Mendes.

Nyní jsou veškeré dohady definitivně zpečetěny: k režii se s konečnou platností opět vrátí Sam Mendes, ústřední roli tajného agenta Jejího Veličenstva si zopakuje Daniel Craig

"Vzhledem k neobyčejnému úspěchu, jaký sklidil Skyfall, nás další spolupráce s Danielem Craigem, Samem Mendesem a Johnem Loganem velice těší," vyjádřili se producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli ze společnosti EON Production.

"Jsem velmi rád, že mi respektováním časového rozvrhu mých filmařských závazků producenti umožnili režírovat i čtyřiadvacátou bondovku. Těším se na to, až se budu znovu moct chopit otěží," okomentoval to režisér.

Další podrobnosti nám tvůrci chystané bondovky budou servírovat po troškách, první zásadní informace však byla veřejnosti sdělena již teď: premiéru čtyřiadvacátého Bonda si britští diváci vychutnají 23. října 2015, zámořské publikum pak 6. listopadu.

Zdroj: FilmoFilia


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY