První trailer na remake Oldboye je tady!

Vydáno: 11.07.2013 14:10 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Spike Lee představuje první pohled na svůj americký remake korejského revenge thrilleru Oldboy Chan-Wook Parka. Má ale nová verze s Joshem Brolinem co nabídnout? Dozvíte se v traileru...
Fotografie z filmu Old Boy / OldboyV Hollywoodu zoufale docházejí nápady, tak přicházejí na řadu divácky neoblíbené remaky, k nimž si diváci vypěstují nenávist již několik měsíců před premiérou. Výjimkou zřejmě nebude ani nová americká předělávka kultovního revenge thrilleru Chan-wook Parka Old Boy, kde se v hlavní roli dvacet let vězněného muže objeví Josh Brolin, dále také jména jako Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen nebo Sharlto Copley.

Nadějně vypadajícího remaku se však neujal žádný rutinér, nýbrž osobitý tvůrce Spike Lee, jenž dle traileru láká na trochu alternativní verzi slavného korejského díla. V některých momentech to vypadá, jakoby jen kopíroval záběry z originálu, jindy se zase od původní látky odchyluje a vydává se jinou cestou. Také lze vidět, že se Lee nejspíše více zaměří na hrdinovu dobu v zajetí, které se v originále nevěnovalo moc času.

Zbytek by mohla být zajímavá alternativa původního díla a zároveň další remake, který by se mohl vyrovnat originálu. Stačí k tomu pár nádherných záběrů kameramana Sean Bobbitta, skvělé obsazení, brutalita a režisérův rukopis a je hned jasné, že se tohle nebude řídit žádnou zajetou šablonou. Tedy doufejme.

Trailer zhlédněte níže. Film do kin dorazí 5. prosince letošního roku.

Originální trailer film Oldboy


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY