Animovaný Tarzan má nový trailer

Vydáno: 08.07.2013 11:50 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ještě než se do kin dostane hraná verze klasické předlohy Edgara Rice Burroughse, budeme mít co do činění s animovaným pokusem vzkříšit slavného opičího muže. Co napovídá první trailer?
Fotografie z filmu  / TarzanI Německo může mít svůj animovaný trhák. Za vzkříšením opičího muže tedy tentokrát nestojí velké americké studio, nýbrž skromná evropská produkce, která se pokusí divákovi ještě před hranou verzí zprostředkovat známý příběh v novém, motion-capture balení.

Od prvního promo teaseru už uběhl nějaký ten rok, ale animace stále nevypadá kdovíjak světově - spíš jde o takový lepší Kozí příběh než konkurování peckám od Sony nebo Dreamworks. Pod mrtvolným obličejem Tarzana se navíc skrývá chráněnec Twilight ságy Kellan Lutz, což není také dvakrát povedený tah.

Na druhou stranu tento výpravněji a příběhověji strižený trailer docela svižným dojmem láká na dobrodružnou podívanou z džungle, kde nebude chybět napětí ani humor. Otázkou ale je, nakolik tato látka zaujme sama o sobě a nakolik jí budeme obviňovat z vykrádání slavnějšího kousků. Co ale čekat od režiséra, jehož zatím jediným filmem byl odpudivý animák Hurá do Afriky! z roku 2010, že...

Trailer s německým dabingem zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Tarzan 3D


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY