Pacific Rim láká ještě jedním trailerem

Vydáno: 03.07.2013 22:35 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Naše nervy při čekání na Pacific Rim už nemůžou být více napjatější. Del Toro a spol. se ale rozhodli nám je ještě trochu podráždit a přináší nový, tentokrát už nejspíše opravdu finální trailer.
Fotografie z filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Pacific RimTrailerová studnice jednoho z nejočekávanějších snímků letošního roku Pacific Rim - Útok na Zemi je nevyčerpatelná. Nový počin z dílny mexického režiséra Guillerma del Tora nás v českých kinech sice už čeká příští týden, konkrétně 11. července, ale tvůrci ještě zdaleka nemají dojem, že by nás prostřednictvím svých promo aktivit navnadili dostatečně. Jako bychom už tak nemohli samotným nadšením ani spát...

Za další nový trailer se na ně však nikdo zlobit nebude. Naopak. V nejpravděpodobněji už skutečně finální upoutávce sice opět uvidíte již několikrát viděné záběry na zdevastované město a precizně natočené bitky gigantických robotů s ještě obrovitějšími monstry Kaiju (a ano, Elbova již klasická hláška o konci apokalypsy znovu nechybí.) Stejně jako v minulém emotivním traileru se tvůrci ale opět zaměřili více na lidské hrdiny v pozadí. I přes obří výšiny, přemechanizované dimenze a dechberoucí boje obřích kusů plechu nás totiž stále čeká tradiční narativní rovina s člověkem z masa a kostí v čele.

Celý trailer zhlédněte ve videu pod článkem.

Trailer snímku Pacific Rim




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY