Nymfomanka: První klip z nového filmu Larse von Triera

Vydáno: 28.06.2013 16:19 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nový film kontroverzního Larse von Triera Nymfomanka by se měl do kin podívat už letos v prosinci. Tvůrce nyní ještě před regulérním trailerem zveřejňuje první krátký klip z výsledného filmu.
Fotografie z filmu Nymfomanka / NymphomaniacNymfomanka Larse von Triera vzbuzuje oblíbenou kontroverzi již z prvního nástinu synopse. Dvojdílné erotické drama vypráví o nymfomance Joe (Charlotte Gainsbourg), kterou najde zbitou v uličce okouzlující starý mládenec Seligman (Stellan Skarsgård). Joe mu poté začne vyprávět podrobný příběh svého sexuálního života od narození až po současnost. Film by měl být již tradičně trierovsky rozdělen do kapitol, kterých se tentokrát dočkáme dohromady osm.

A krátký klip z té první s názvem Chapter One, “The Compleat Angler”  můžete vidět už teď. Jedná se o výňatek z konverzační scény ve vlaku mezi mladou Joe a její kamarádkou "B", které chtějí sex výměnou za čokoládu. O žádnou "šokující" scénu se sice nejedná, ale i tak je dobré vidět z Nymfomanky alespoň kousek stopáže. 

Snímek by měl do dánských kin dorazit 25. prosince letošního roku ve dvou verzích - v cenzurované a necenzurované. V dalších rolích se představí například Shia LaBeoufJamie BellUma ThurmanWillem Dafoe nebo Christian Slater.

Klip z filmu Nymfomanka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY