Noah: První fotky z Aronofskyho velkofilmu

Vydáno: 27.06.2013 19:00 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Velkolepý biblický příběh Noah Darrena Aronofskyho vtrhne do kin příští rok v březnu a vy se na něj můžete zatím podívat prostřednictvím prvních promo fotografií. Na nich uvidíte třeba Russela Crowea nebo Emmu Watson.
Velkolepý příběh o Noemově arše převede příští rok na plátna Darren Aronofsky. Z biblického "blockbusteru" jsme zatím viděli jen pár fotek Russella Crowea a obrázky lodi. Nyní nám však tvůrci poprvé odhalují první promo fotky z filmu - na nich se představuje titulní Noe, poté také Jennifer Connelly jako Naameh, Emma Watson jako Ila, Logan Lerman jako Ham nebo Ray Winstone a Anthony Hopkins v roli Metuzaléma.

Fotografie nejsou v příliš dobrém rozlišení a je dost možné, že za pár dní vyjde jejich oficiální podoba v podobě promo plakátů. Noah přijde do kin 27. března příštího roku a slibuje nevídaně rozmáchlou podívanou a také opětovný hollywoodský pokus o probuzení zájmu o biblickou tématiku. Ve filmu prý budou také k vidění postavy kompletně vytvořené v počítači jako například obří čtyřmetroví bohové. Zřejmě se máme na co těšit.

Fotky najdete v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY