Pátí a šestí Piráti z Karibiku na obzoru

Vydáno: 04.12.2010 08:03 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Jack Sparrow ještě nedal poslední sbohem
Johnny Depp a Gore Verbinski při natáčení filmu Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého mužeJako bychom to nečekali. Od doby, kdy Gore Verbinski prohlašoval, že budou původní Piráti z Karibiku uzavřenou trilogii, už uplynula spousta času a studio Disney se rozhodlo svou nejmarkantnější frančízu dostat zpět na vlny oceánů. Není divu, vždyť každý díl vydělal bezmála miliardu. I když čtvrtý díl Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna stále ještě nemá trailer (první by měl být promítán před vánočním hitem TRON: Legacy), Disney už stihlo oznámit, že plánuje natočit pátý a šestý díl. Najednou. A ve 3D.
To není žádným překvapením, vždyť i předchozí sequely s podtituly Truhla mrtvého muže a Na konci světa se natáčely současně a byly uvedeny s půlročním odstupem. Otázkou ale je, zda je na přehrávajícího Jacka Sparrowa ještě někdo zvědavý.
Johnny Depp, který si za film odnese rekordních 56 miliónů dolarů (což sráží Toma Hankse s pouhými padesáti za Andělé a démoni), si však bude muset v kalendáři udělat trochu volno. Plánuje natáčet se svým dvorním režisérem Timem Burtonem film na základě hororového seriálu Dark Shadows, objevit se má i v hlavní roli snímku The Lone Ranger Gorea Verbinskiho a zvažován je také pro role ve filmech Thin Man a Triple Frontier Kathryn Bigelow.
Studio však ještě neoznámilo, zda se na palubu vrátí i režisér čtvrtého dílu Rob Marshall. Uvidíme, zda se mu po veskrze nudných filmech jako Gejša či Nine podaří ukuchtit tu pravou popcornem nasáklou podívanou, kterou jsme dostali minimálně od prvních dvou dílů. Dozvíme se to až 21. května 2011, kdy toto pátrání po Fontáně mládí vypukne.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY