Killing Season: hon na De Nira začíná v traileru

Vydáno: 15.06.2013 20:04 - Simona Knotková | foto: collider.com

Robert De Niro a John Travolta se v novém thrilleru Killing Season stanou kámoši... Nebo to bude celé trochu jinak? Prohlédněte si první vypuštěné fotografie a trailer z filmu, kde si půjdou oba po krku.
Režisérovi Marku Stevenovi Johnsonovi se od úspěšného debutu z roku 1998, volného zpracování románu Johna Irvinga už tolik nedaří. Filmař stojící mimo jiné za Daredevilem nebo Ghost Riderem se bude snažit napravit reputaci letos, kdy nám předvede svůj poslední kousek Killing Season.

Na odpočinek do Apalačských hor se v něm vydá válečný veterán. Společnost mu bude dělat turista z Evropy, se kterým se později setká a naváže s ním přátelství. Turista však bude ve skutečnosti srbským vojákem, které se jde mstít... 

Ústřední dvojici propůjčily své tváře 
Robert De Niro a John Travolta. Podle traileru to ale zatím vypadá, že zajímavá herecká kombinace vyjde v konečném výsledku vniveč a od Johnsona nás čeká nejspíš další béčková filmařina. Když navíc Travoltův přízvuk svádí spíše k úsměvu než k navození atmosféry strachu a napětí... Finální verdikty si každopádně nechme až po projekci celého filmu. Americkou premiéru má Killing Season 12. července. Čeští diváci ho budou možnost zhlédnout už během filmového festivalu v Karlových Varech.

V galerii si můžete také prohlédnout první vypuštěné fotografie.

Trailer filmu Killing Season


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY