Video: První záběry z Need for Speed

Vydáno: 11.06.2013 15:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Videoherní adaptace patrně nejslavnější automobilové série Need for Speed dorazí do kin už na jaře příštího roku. Tvůrci zatím napínají diváky krátkým pohledem na natáčení plného rychlých aut.
Logo filmu  / Need for SpeedRychle a zběsile 6 sice v kinech vydělává nehorázné sumy, ale od tradičního automobilového šílenství se tahle série už dávno distancovala. Možným vysokooktanovým nástupcem by však mohla být adaptace známé počítačové hry Need for Speed, která dorazí do kin už příští rok na jaře.

Tvůrci zatím zveřejňují jen krátký pohled do zákulisí, abychom vůbec veděli, že se začalo natáčet. Intenzivním realizačním procesem vás provede režisér Scott Waugh (Act of Valor), který se vás bude snažit přesvědčit, že takové závody jste ještě neviděli. V rámci pouhé minutovky se tedy podíváme na hlavní highlight her, tedy honičky nejrychlejších aut s policajty, která vypadá dost dynamicky i na to, že jde o pouhý featurette.

Snímek dorazí do kin 14. března 2014 v hlavní roli s Aaronem Paulem, známým hlavně ze seriálu Perníkový táta. První trailer snad uvidíme někdy v příštích týdnech.

Pohled do zákulisí filmu Need for Speed


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY