Hrdinové The World's End dostali nové plakáty

Vydáno: 10.06.2013 15:52 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Dny do uvedení apokalyptického The World's End, novinky z dílny Edgara Wrighta, se krátí. Na nejnovějších charakterových plakátech se nyní představuje kompletní sestava štamgastů.
Už jenom několik týdnů nás dělí od The World's End, epického završení "cornetto trilogie" z pera tvůrčího dua Edgar Wright a Simon Pegg. Zatímco v Británii si na jeho premiéru budou filmoví diváci moci zajít už v příštím měsíci, český divák si bude muset počkat až na začátek září. Podle posledního traileru se ale zdá, že čekat se opravdu vyplatí. 

Propagační kampaň pokračuje i v tomto týdnu a nejnověji na nás udeřila balíčkem nových plakátů. Na těch se vám jednotlivě představuje celá hlavní herecká sestava ve složení jak již známých tváří v podání Simona PeggaNicka FrostaPaddyho Considina nebo Martina Freemana, tak i nováčků na krví a zmrzlinou potříštěné půdě Wrightovy komediální série Rosamundy Pike a Eddieho Marsana. Plakátové titulky pak trefně odkazují na britské hospody, z nichž některé budou právě cílovými destinacemi na tahu reunionované party z mládí.

Všechny plakáty si můžete prohlédnout ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY