Nové hvězdy pro trojku Expendables jsou potvrzeny

Vydáno: 01.06.2013 15:00 - Václav Limberk | foto: Lionsgate

Jackie Chan, Nicolas Cage a Wesley Snipes by se měli objevit na seznamu přírůstků hereckých hvězd v třetím pokračování akčního nářezu Postradatelní. Striktně chlapský kolektiv by tentokrát mohla zpestřit i Milla Jovovich.
Vypadá to, že cílem série Expendables je spíše dát dohromady hvězdnou akční sestavu než vymyslet zápletku. Publikum předchozích dílů bylo s obsazením akčních hvězd více než spokojeno a tak herec a producent Sylvester Stallone doufá, že se mu tento trend podaří udržet i v chystané trojce.
Už jsme vás informovali, že v souvislosti s třetím pokračováním byla zmiňována jména herců Jackie Chana, Wesley Snipese a Nicolase Cagea - nyní to vypadá, že je Stallone konečně získal. Podle serveru Deadline je obsazení těchto tří herců ve fázi "pokročilých jednání" a je také možné, že se do jejich bojového týmu přidá i Milla Jovovich.
S Jovovich na palubě by The Expendables 3 mohli mít rozhodně větší šťávu, protože silná ženská představitelka v minulém díle chyběla. Diváci si Millu oblíbili v sérii Resident Evil a jistě by jejím fanouškům i fanouškům Postradatelných nevadilo vidět jí po boku Stallona, Stathama a dalších drsňáků z elitního týmu nakopat zase někomu pořádně zadek.
Zbývá jen otázka - kde je Steven Seagal ?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Play Black, 02.06.2013 20:02) Reagovat

    milla strci zbyle tri do kapsy a jeste by usetrili...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY