Internetový hit Grumpy Cat míří do filmu

Vydáno: 31.05.2013 18:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Nevrlá kočka, v sociálních sítích lapená pod přízviskem Grumpy Cat, si za dobu svého virálního tažení vydobyla tolik pozornosti, že bylo jen otázkou času, kdy se probojuje i na filmové plátno. A ten čas nadešel nejspíš právě teď.
Když se na podzim loňského roku objevil v přehršli hrajících si koťátek i mem, v němž figurovala nevrlá kočka s churchillovskou vizáží, stal se okamžitým hitem. A mediální přízeň nabručeného domácího mazlíčka neopouští dodnes.
Tuto zásluhu lze ale připsat hlavně pohotovým páníčkům, kteří si na roční Tardar Sauce, jak se Grumpy Cat ve skutečnosti jmenuje, pořídili ochrannou známku a z internetové senzace si udělali solidní byznys na plný úvazek. Tardar má svého manažera a kromě série hrnků a triček dostupných na internetu se dočká i svého plyšového já, na podzim 2013 vlastní knihy a v plánu je dokonce i nápoj Grumpy Cat.
Grumpy Cat
A samozřejmě i film. Po reklamě a několika televizních pořadech si majitelé plácli s Broken Road Productions. Todd Garner a Sean Robbins stojí kupříkladu za Sandlerovou komedií Jack a Jill nebo loňským Profesorem v ringu. Garner se netají tím, že by se celé kočičí dobrodružství mělo nést ve stylu jiné zavedené domácí šelmy – Garfielda, tedy zábava „pro celou rodinu“.
Producenti zatím s žádným konkrétním datem nepřišli, ale dá se očekávat, že práce na filmu by měly začít co nejdříve, dokud si Grumpy Cat suverénně drží svůj status internetové celebrity. A tak se snad brzo dozvíme, jestli se Tardar dočká stejné slávy jako její líný kolega, nebo bude výsledek tak trochu pro kočku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY