Machete zabíjí v prvním šíleném traileru

Vydáno: 30.05.2013 18:55 - Martin Bubrín | foto: Dimension Films

Danny Trejo jako drsný mexikánec Machete se vrací a Robert Rodriguez servíruje další zvrácený grindhouseový brak, v němž krkolomné kousky předvádí hvězdné obsazení od Lady Gaga po Charlieho Sheena.
Snad se Rodriguez poučil z nevyvážené jedničky. Návrat mexického řezníka Machete totiž dle prvního traileru vypadá na prvotřídní grindhouseový brak, který v tom nejlepším připomene právě přepálený krvák Planeta Teror.
Nadsázka nebije do očí jen z viděného materiálu, ale také ze zpracování. Vůbec nevadí, že jde jen o pouhou teaserovitou představovačku herců (mimochodem hvězdnější obsazení letos těžko najdete) - když se Danny Trejo ozve americkému prezidentovi s tváří Carlose Esteveze (pravé jméno Charlieho Sheena), Sofía Vergara vytasí své vnady nebo se představí záporák Mel Gibson, jednička je jakoby zapomenuta.
Střídající se tváře herců navíc podkresluje neodolatelný španělský voiceover se špatnou výslovností, do repráků hraje osmdesátková hudba a obraz dokresluje béčková grafika - kdo by tohle nechtěl vidět? Každopádně se musí Rodriguezovi uznat, že pokleslou zábavu stále umí na výbornou. Snad nás nečeká v kinech zklamání.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo níže.

Originální trailer filmu Machete zabíjí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY