Padla první klapka pokračování Dědictví

Vydáno: 31.05.2013 09:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Ve středu odstartovala produkce dlouho očekávané komedie Dědictví II. Prohlédněte si fotografie z prvního natáčecího dne, kde vás kromě starých tváří čeká i pár nových.
Druhý díl kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag Věry Chytilové od středy ve Skrýšově u Sedlčan natáčí režisér Robert Sedláček. Předlohou mu je scénář Bolka Polívky, který se společně s Chytilovou podílel už na původním filmu z roku 1992.
Také v novém příběhu se postaví do hlavní role milionáře Bohuše. Kromě něj se vrací i další staré tváře. Opět tak na plátnech kin uvidíme Arnošta Goldflama, Miroslava Donutila, Dagmar Veškrnovou-Havlovou nebo Ivanu Chýlkovou.
Z prvního dne natáčení si můžete prohlédnout fotografie, které byly pořízeny při snímání scény nazvané Spiklenecká party. Natáčelo se na zámku Karla Rodena, který je i společně se svým mladším bratrem Mariánem jednou z nových postav. Z nováčků na snímcích dále uvidíte Karla Heřmánka, Jitku Čvančarovou nebo .
Dědictví II produkuje společnost Space Films. Premiéra je naplánována na únor příštího roku. Na fotografie z prvního dne natáčení se můžete podívat v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY