Ain't Them Bodies Saint: hit ze Sundance v traileru

Vydáno: 28.05.2013 13:49 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Festivalová novinka Ain't Them Bodies Saint režiséra Davida Loweryho už stihla nadchnout Sundance, kde si kromě nadšených ohlasů odnesla i přirovnávání k Terrenci Malickovi. Co prozrazuje trailer?
Pohlcující atmosféra, struktura záběrů a využití hudby jako vypadlo z nedávného opusu To the Wonder. Netradiční kriminální romance Ain't Them Bodies Saints režiséra Davida Loweryho už si stihla za své uvedení na festivalu Sundance vysloužit nadšené poplácávání po zádech a srovnávání s filmovým stylem Terrence Malicka.
Inspirace známým filmařem (a hlavně jeho dílem Zapadákov) ani tak nevadí. Příběh o jižanské manželské dvojici, které rozdělí jedna zásadní událost, vypadá alespoň na základě traileru úžasně. Daří se mu uvést do poměrně komplikovaného příběhu otce, který krátce po zatčení uteče z vězení, aby mohl vidět svou čerstvě narozenou dceru. Srdceryvné téma, které jistě nebude směřovat do kýženého happy-endu, doplňuje perfektní herecké obsazení v čele s Rooney Mara nebo Caseym Affleckem.
Snad se této krimi podaří udržet stejnou atmosféru jako v traileru - toho bychom se ostatně ani neměli bát, když se film na různých databázích chlubí nejvyšším možným hodnocením a fantastickými ohlasy. My si na docenění jeho kvalit budeme zřejmě muset ještě nějakou chvíli počkat...
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Ain't Them Bodies Saint


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY