Strážci galaxie rozšiřují své řady

Vydáno: 28.05.2013 17:00 - Simona Knotková | foto: Marvel

Nově tým okolo Jamese Gunna pořádá hon na postavu Rhommana Deye. Kdo má do ní nejblíže nakročeno a jak moc se bude lišit od původního komiksu? Dozvíte se v následující novince.
Guardians of the Galaxy, další snímek, který vznikne v právě probíhající marvelovské "fázi 2", vstoupí do produkce už v letošním červnu. Jeho herecké řady ale ještě stále potřebují doplnit. Naposledy se v minulém měsíci spekulovalo o účasti Zoe Saldany do role profesionální vražedkyně Gamory.
Po podepsání smlouvy by se přidala k obsazení režiséra Jamesa Gunna, který zatím sází na příliš neokoukaná jména. V kinosálech se tak například setkáme s Chrisem Prattem jako vesmírným policistou Star-Lordem, Davem Bautistou v roli ničitelského Draxe nebo Lee Pacem jako Controllerem se schopností ovládat mysli ostatních.
Novým přírůstkem by měl být John C. Reilly na pozici Rhommana Deye. Ten v komiksové předloze vystupuje coby vůdčí muž meziplanetární policejní jednotky Nova Corps. Poté, co je jejich planeta Xandar napadena padouchem Zorrem, podléhá svým zraněním. Ještě předtím však stihne své superschopnosti předat člověku Richardu Riderovi, s prosbou, aby se za něho pomstil Zorrovi.
Ve filmových Strážcích galaxie by jeho role měla být překvapivě jiná a v příběhu by měl spíš fungovat jako obdoba agenta Phila Coulsona z Avengers, tedy jako spojnice mezi hrdiny a S.H.I.E.L.D. Kromě Reillyho jsou v záloze také další varianty jako Hugh Laurie, Alan Rickman nebo Ken Watanabe.
Kdo by se v této roli nejvíce zamlouval vám?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY