Pacific Rim a další robořežba v traileru

Vydáno: 17.05.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Jaegeři a Kaiju už jsou zase v sobě - a je z toho další vlna nadšení pro diváky, kteří už se na ojedinělý Pacific Rim Guillerma Del Tora nemůžou dočkat. Nový trailer navíc ukazuje ještě víc soubojů.
O Pacific Rim jsme toho napsali už dost. Měli jsme tady nálož epických trailerů, obrázků nebo plakátů, které nás do jednoho utvrzovaly v tom, že půjde o zřejmě nejvelkolepější blockbuster všech dob. Epická monstra a roboti, kteří se bijí výhradně za pomocí nákladních lodí, to je totiž něco, co se nevidí v kinech každý den (možná někde v Japonsku, kde běží třetí díl Evangelionu).
Nový trailer dojmy opět potvrzuje - soubojů bude hodně a každý bude vypadat úplně jinak. Máme tady klasický fight jeden na jednoho v tom nejlepším duchu Kaiju filmů, poté velkolepou sekvenci v moři, dále nějaký boj s okřídleným monstrem. Del Toro navíc slibuje jednu akční scénu čistě z pohledu jedné postavy, takže se určitě máme na co těšit. Nový materiál se navíc trochu více zaměřuje i na lidské charaktery, takže snad nedostaneme jen obří atrakci, ale taky nějaký ten příběh.
Jak už bylo zkrátka několikrát zopakováno - tohle bude nářez, ze stran mnohých fanoušků určitě nekriticky přijímaný. Del Toro plní klukovské sny nám i sobě, a my určitě budeme chtít být u toho. A ne jen jednou. Představa, že bych měl Pacific Rim vidět ve 3D s Dolby Atmos (navíc třeba s přidanou hodnotou v podobě nové technologie 4DX) se mi začíná zamlouvat čím dál víc.

Originální trailer #2 filmu Pacific Rim - Útok na Zemi


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY