Vykopl Marvel Jeremyho Rennera z Avengers 2?

Vydáno: 16.05.2013 16:12 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Situace ohledně účasti herců v nadcházejících marvelovských filmech je teď poněkud ostrá. A dost možná to odnese Hawkeye v podání Jeremyho Rennera, který si postěžoval v médiích.
V Marvelu se teď obecně dějí docela zajímavé věci. Robert Downey Jr., kterému nedávno vypršela smlouva, údajně se studiem vyjednává o stomilionovém honoráři za účasti v dalších dvou filmech (Avengers 2, čtvrtý Iron Man), Chris Hemsworth je zase nespokojen s nízkou finanční odměnou vzhledem k tomu, že natáčí jedny z nejvýdělečnějších filmů vůbec. Velmi potichu (a také nepotvrzeně) se tedy mluví o tom, že by herec mohl být v budoucích marvelovkách přeobsazen.
Podobná věc možná v budoucnu postihne i Jeremyho Rennera, který si před pár měsíci veřejně postěžoval na svou roli v Avengers. A to se Marvelu nelíbí. Představiteli Hawkeye se zkrátka nezamlouvalo, jak bylo s jeho postavou ve filmu zacházeno. Půlku filmu byl ovládán Lokim, jako nemyslící robot plnil jeho příkazy a tudíž neměl co hrát, s čímž herec nebyl spokojen.
Pár takových nezávazných vět však prý údajně rozezlilo Marvel natolik, že nyní uvažuje o jeho vyškrtnutí z Avengers 2. Vzhledem k tomu, že se má ve dvojce objevit spousta nových superhrdinů, je dost možné, že Hawkeye bude první obětí sequelu. Je známo, že studio nemá rádo, když je na jejich filmy "házena špína" - dalšími údajnými poškozenými jsou například Hugo Weaving (Rudá lebka) nebo Mickey Rourke (Whiplash), kteří si také trošku negativně pustili pusu na špacír.
Zatím nebyla vydána žádná oficiální prohlášení od Kevina Feigeho nebo Josse Whedona, bude tedy zajímavé sledovat, jaké další zprávy se vyrojí. Pokud opravdu dojde k "vyhazovu" Rennera, je dost pravděpodobné, že Marvel postavu přeobsadí jiným hercem. Pokud by se tak stalo, je dost možné, že bude nový protagonista začleněn do seriálu Agents of S.H.I.E.L.D..
Dokážete si vlastně představit Hawkeye (nebo ostatně i Thora nebo Iron Mana) v podání jiných herců? Není tahle marvelovská politika už trošku moc?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Avari Immortal, 16.05.2013 17:22) Reagovat

    Tímhle se mi Marvel dost znechutil. Ale i Downey by se měl probrat.

  • (Viktor Zoidberg Husarčík, 16.05.2013 22:27) Reagovat

    ja si im zasa tak nedivím........ ide o to kto ťahá koho....... ak herec, dajme tomu Johny Depp, ťahá film tak mu zaplatia aj výlet na mesiac........ v prípade Avengers skôr skvelá produkcia a scenár spravili film filmom, napríklad Joss Wheadon má bez diskusie najväčší podiel na úspechu......... je preto logické že nebudú skákať ako oni pískajú

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY