Will Smith míří do remaku Divoké bandy

Vydáno: 15.05.2013 12:20 - Simona Knotková | foto: Warner Bros. Pictures

Hlavní roli ve westernu Quentina Tarantina Nespoutaný Django nakonec odmítl, Divoký západ se jeho návštěvy ale ještě nehodlá vzdát. Nově se Will Smith objeví v remaku legendární Divoké bandy.
Novou filmovou podobu klasického westernu Divoká banda od Sama Peckinpaha si pro nás chystá studio Warner Bros. Do projektu byl už dříve zapojený Tony Scott, a to se scénářem Briana Helgelanda (Robin Hood). Poté, co bratr staršího Ridleyho ovšem minulý rok tragicky opustil svět kinematografie, snímek byl bez vůdčího muže a předprodukční práce se také pozastavily.
Druhý dech nabírá nová verze Divoké bandy letos. Jako producent ji přebírá Will Smith, který se už také shání po vhodném pisateli scénáře a novém režisérovi. Práci s nalezením hlavní herecké hvězdy má už naštěstí usnadněnou, do čela drsného týmu se postaví samozřejmě on sám.
Nečekejte ovšem nově převyprávěný příběh z roku 1969. Na hranicích mezi Texasem a Mexikem budeme nyní sledovat příběh muže, zdiskreditovaného agenta z úřadu proti pašování a distribuci drog, který společně se svými společníky půjde po mexickém drogovém bossovi.
Kdo se ujme režie a napsání nového scénáře se pravděpodobně dozvíme již brzy. Will Smith nás letos jinak čeká například v červnu ve sci-fi Po zániku země.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY