Nové plakáty: Osamělý jezdec, Star Trek a Frankenstein

Vydáno: 14.05.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

S blížícími se premiérami letních blockbusterů se odtajňují poslední části promo kampaní v podobě plakátů. Nové kousky představuje Osamělý jezdec, Red 2, Star Trek nebo nově i Já, Frankenstein.
Letní sezóna nedávno odstartovala a každý z chystaných blockbusterů by jistě chtěl navázat na nemalý úspěch třetího Iron Mana. Promo kampaně nám pomalu finalizují (nabušené TV spoty a plakáty Muže z oceli toho jsou jen důkazem) a je potřeba upozornit i na méně provařené snímky líbivým klipem nebo plakátem.
Jako první se nám odhaluje ambiciózní westernovka Osamělý jezdec, kterou by studio Disney jistě chtělo najet do kolejí vyjetých Piráty z Karibiku. Na novém mezinárodním plakátě se nám konečně schází více než dva ústřední charaktery (bude Helena Bonham Carter pro film tak důležitá?) a svým rozestavením dost možná připomíná finální kousek, který budeme moci spatřit i u nás v kině.
Dále tady máme druhý Star Trek, který už sice stihl odstartovat v několika světových lokacích, ale to mu nebrání, aby nás i nadále zasypával novými plakáty. Na tom nejnovějším můžeme vidět určitě jednu z nejvypjatějších scén filmu a to pád lodě Enterprise "Do temnoty". Pak se nám ještě představuje další pokračování, tentokrát komiksové Red 2, které stylově nechává pózovat obstarožní obsazení na stylovém červeném pozadí. "The best never rest.".
Posledním přírůstkem do sbírky není letní blockbuster, nýbrž vůbec první oficiální obrázek chystané komiksové adaptace Já, Frankenstein s Aaronem Eckhartem v hlavní roli. Herec si v něm má zahrát znetvořené monstrum žijící v dnešní době, které se musí vypořádat se svou identitou, stejně jako dalšími monstry a nesmrtelnými bytostmi, jenž chtějí jeho schopnosti využít. Film by měl dorazit do kin 24. ledna 2014, ve 3D.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY