Jason Statham potvrzen pro Rychle a zběsile 7

Vydáno: 10.05.2013 13:18 - Amaya Tomanová | foto: Lionsgate Films

To, že snímků ze série "Rychle a zběsile" bude minimálně sedm, již nějakou dobu není žádným tajemstvím. V současné době přibývají jména na seznam účinkujících, mezi nejžhavější nováčky se nyní zařadil Jason Statham.
Rychle a zběsile 6 dorazí do kin již koncem tohoto měsíce a podle traileru půjde o lahůdku pro milovníky akčních scén a rychlých kol. Fakt, že premiéra šestého snímku ještě ani neproběhla, nijak nebrání v nejen o sedmičce, ale i o spin-offu.
Kromě Vina Diesela se opět setkáme s Paulem Walkerem a Michelle Rodriguez. Právě posledně jmenovaná se v nedávném rozhovoru pro web DesdeHollywood vyjádřila o účasti "kurýra" Jasona Stathama. "Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne Johnson...když všechny tři vidíte v jedné místnosti, je vám hned jasné, že patří k sobě. (...) V jejich očích se jasně odráží, čím vším si společně prošli. Tleskám Universalu za to, že se podařilo dát je opět dohromady," uvedla.
Jason Statham kromě chystaného druhého pokračování akčňáku Expendables: Postradatelní nedávno dotočil také akční thriller Hummingbird nebo Parker .
Zda si herec opravdu zahraje roli záporáka (prý brácha hlavního padoucha z šestky) v nadcházejícím pokračování, je zatím zahaleno tajemstvím, ale další novinky budou jistě brzy následovat. Čekání na zprávy i na premiéru Rychle a zběsile 6 si můžete zkrátit čtením našeho preview.
Zdroj: The Playlist


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY