Sci-fi Gravitace přitahuje první teaser

Vydáno: 10.05.2013 09:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dlouho očekávaný sci-fi snímek Alfonsa Cuaróna odhaluje svůj první teaser a vypadá to, že si s ním režisér opravdu vyhrál. Čekejte dechberoucí materiál, který ještě rozhodně neodhalil vše.
Pí a jeho život ve vesmíru? Tak trochu - novinka Alfonsa Cuaróna, který naposledy před sedmi lety přišel s výbornými Potomky lidí, měla do kin dorazit už loni, ale kvůli náročné postprodukci vizuálních efektů byla nucena uvedení v kinech více než rok pozdržet. A odklad se zřejmě vyplatil.
Gravitace totiž vypadá úžasně. Minutu a půl dlouhý trailer brilantně navozuje atmosféru rozlehlého vesmíru a vůbec nezakrývá fakt, že jde vlastně o pouhý sestřih z tak prvních dvaceti minut filmu (George Clooney je de facto malá vedlejší role). Po nehodě na vesmírné stanici se totiž bude vše soustředit na doktorku Ryan Stoneovou (Sandra Bullock), která ve svém skafandru zůstana sama trčet v temném vzduchoprázdnu.
A tady právě přichází ta vizuální stránka - už počáteční exploze vypadají fantasticky, co teprve závěrečné poletování malého kosmonauta v mohutném černém prostoru? To bude nejen v HD pastva pro oči. Cuarónovy řeči o trikové revolučnosti náhle působí jako oprávněné - přidejte si k tomu vypiplané 3D, které bude jen prohlubovat prostor a posilovat umělecký dojem z filmu, a máte tady potenciální tip na jeden z nejlepších filmů roku.
Trailer můžete zhlédnout níže. V galerii také najdete první plakát k filmu.

Originální trailer filmu Gravitace


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Radek Londin, 10.05.2013 11:08) Reagovat

    žádné nativní 3D tam nebude...bohužel. Opravte si to

  • (Zbyněk Slívka, 10.05.2013 17:06) Reagovat

    Možná to nebude revoluce, ale jedinečný zážitek určitě.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY