Natočí Ben Stiller Pinocchia s Iron Manem?

Vydáno: 03.05.2013 11:57 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Ze spolupráce Roberta Downeyho Jr. a Tima Burtona nakonec nejspíš nic nebude. Nová možnost v podobě Downeyho Jr. a Bena Stillera pro nový filmový příběh o Pinocchiovi ale také vůbec nezní špatně.
Nové filmové ztvárnění Pinocchia a spolupráce režiséra Tima Burtona s hercem Robertem Downeym Jr. - to je propírané téma už delší dobu. Kolem celého projektu se toho zatím ale jenom hodně namluvilo. Oba tvůrci měli ostatně spoustu jiných pracovních závazků - Burton si svou filmografii doplnil o Temné stíny nebo animovaného Frankenweenieho, Downey Jr. se potřetí navlékl do brnění Iron Mana, se kterým se v tomto týdnu usadil také na česká plátna.
Podle nejčerstvějších zpráv by ale pohádkový snímek Warner Bros. mohl být zase o něco blíže ke své realizaci. Překvapivě však už nikoliv s Timem Burtonem. Dříve uváděného tvůrce by měl nyní nahradit herec / scenárista / režisér, který Roberta Downeyho Jr. už natáčel a také vedle něho stanul na placu v Tropické bouři, Ben Stiller.
Novinku sdělil médiím sám Downey Jr., který společně se svou manželkou Susan film produkuje, stejně jako se objeví v roli řezbáře Geppetta. Oficiálně ještě nebylo nic potvrzeno, ale podle některých zdrojů se studiu velmi zamlouvá právě nový směr, kterým by se jejich Pinocchio po přijmutí Stillera ubíral.
Máme tedy očekávat další komediální nářez, jako tomu bylo v případě Tropické bouře? Pokud by konečný výsledek dosahoval jeho kvalit, snad bychom se ani nezlobili.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY