Man of Tai Chi: debut Keanu Reevese v traileru

Vydáno: 22.04.2013 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Keanu Reeves zase dělá kung fu - tentokrát jako herec i režisér. Bývalý Neo to poprvé zkouší za kamerou v arénové mlátičce Man of Tai Chi, která vznikla v americko-čínské koprodukci. Je na co koukat?
Tady se zřejmě čekalo víc. Bojový génius, jehož údery a pěsti jsme naposledy mohli obdivovat v trilogii Matrix, to poprvé zkouší za kamerou ve svém režisérském debutu Man of Tai Chi. Žádná epická řezničina se však kupodivu nekoná - film se zatím prezentuje čistě jako skromná arénová mlátička, v níž v bojovém turnaji změří síly ty největší talenty.
A to už jsme tady přece viděli nesčetněkrát. Otázkou je, zda z nadějného kung fu debutu nebude jen uzívané direct-to-DVD béčko nebo se podaří Reevesovi vyprodukovat čistou žánrovou podívanou jako například loňský zázrak The Raid. K dispozici bude mít dokonce i jeho hlavní hvězdu Ika Uwaise nebo Simona Yama z Ip Mana. Do karet také hraje účast legendárního choreografa soubojů Yuen Woo-pinga, pod jehož dohledem vznikla například oscarová pecka Tygr a drak.
Na odhady je teď sice brzy, ale i tak to spíše vypadá na nevýraznou mlátičku jako například Ninja Assassin než na pořádnou akční nálož asijského ražení. Komu ona trailerová minutka ke štěstí nestačí, bude si zřejmě muset počkat až na řádně epický trailer k 47 Ronin, což má být vysokorozpočtové bojové fantasy odehrávající se v 18. století v Japonsku, kde bude Keanu Reeves dávat do latě samuraje.
Trailer můžete zhlédnout níže. V galerii také najdete první plakát a fotky.

Originální trailer filmu Man of Tai Chi


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY