Mila Kunis čistí záchody ve sci-fi Wachowských

Vydáno: 16.04.2013 09:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Po Atlasu mraků se sourozenci Wachowští vrací s další řádně propletenou sci-fi. K ruce jim tentokrát bude herecké duo Mila Kunis a Channing Tatum. A jaká že je jejich další destinace? Jupiter Ascending.
O novém sci-fi sourozenců Andyho a Lany Wachowských se mluvilo zhruba od roku 2011, o necelé dva roky později konečně padla první klapka. Jenže teprve až nyní získává jejich poslední počin o něco jasnější kontury. Veškeré dosavadní přípravy se totiž úspěšně podařilo držet pod pokličkou a na slovo skoupí režiséři svým fanouškům odhalili jen nic neříkající název . Ten ostatně zůstal až do dnešních dní, přestože z předpokládaného obsazení nezůstal kámen na kameni.
Hlavní roli si dle hollywoodské šeptandy měla vystřihnout Natalie Portman. Černou labuť ale nakonec vystřídala její kolegyně ze stejnojmenného dramatu Mila Kunis. Podle čerstvě zveřejněné synopse si má kráska s ukrajinským původem zahrát ruskou imigrantku Jupiter Jones, která – ačkoliv se cítí povolanější k daleko vyšším cílům – čistí záchodové mísy a čelí jedné ráně osudu za druhou.
Jenže Jupiter v krvi koluje speciální DNA, která ji předurčuje k tomu stát se další královnou celého vesmíru. V nastolování rovnováhy v celém kosmu ji ale může zabránit jedno – geneticky upravený lovec Caine (Channing Tatum), který přichází na Zem, aby dědičku vesmírného titulu vystopoval.
Mimo Milu Kunis a Channinga Tatuma slibují Wachowští vskutku nadějné obsazení. Ve snímku se objeví Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D'Arcy nebo Sean Bean. O hudbu se má postarat Michael Giacchino, který sotva dokončil hudbu k novému Star Treku.
Film dorazí do kin příští červenec a jak jinak než i ve 3D.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY