Na obzoru je další reunion Hathaway s Nolanem

Vydáno: 11.04.2013 20:00 - Simona Knotková | foto: Universal Pictures

Připravovaný film z dílny Christophera Nolana opět budí u filmové obce velká očekávání. Filmař proto nešetří s náborem talentovaných herců. K Matthew McConaugheymu by se nově měla přidat také Anne Hathaway.
Nové sci-fi Christophera Nolana Interstellar postupně rozšiřuje své hvězdné řady. Po vcelku nečekané nabídce pro Matthewa McConaugheyho, kterou herec stihl už také přijmout, se režisér začíná shánět pro vhodné kandidátce na hlavní ženskou roli.
Tentokrát se rozhodl vsadit na jistotu a zalovil v kartotéce svých bývalých spolupracovníků. Smlouva momentálně leží na stole Anne Hathaway, Catwoman z jeho posledního Batmana. Její role stejně jako celý děj napsaný mladším sourozencem Nolana Jonathanem nejsou nijak blíže objasněny.
Víme pouze, že příběh má vycházet z teorií o červích dírách člena Kalifornského technického institutu Kipa Thorna. Příslibem zdárné filmové podívané může být také samotná přítomnost tohoto amerického fyzika na natáčení, kde bude fungovat jako odborný konzultant. I bez něj bychom ale samozřejmě neměli obavy, že by Nolan své další putování časem a prostorem nezvládl.
První klapka Interstellar padne v letošním létě, připravený na premiéru by měl snímek být v příštím listopadu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY