Armáda temnot 2 a návrat velké brady!

Vydáno: 31.03.2013 12:28 - Lukáš Kos | foto: facebook tvůrce

Série Evil Dead je dnes již kultovní hororovou záležitostí, kterou na sebe upozornil režisér Sam Raimi. Poslední díl - Armáda temnot spatřil světlo světa roku 1992 a od té doby se Sam Raimi odmítal vrátit ke svému veledílu. Což se nyní změnilo.
Mnoho fanoušků série už v tuto možnost ani nedoufalo, ale zdá se, že k tomu skutečně dojde. Sam Raimi a vládce brady, na níž by mohlo přistát i letadlo, Bruce Campbell spolu budou natáčet pokračování série The Evil Dead.
Při nedávném propagování snímku Mocný vládce Oz se Raimi zmínil, že spolu se svým bratrem Ivanem se chystají začít psát čtvrté pokračování série The Evil Dead. Producent Rob Tapert tuto informaci taktéž potvrdil a představitel jednorukého Ashe, Bruce Campbell, se taktéž vyjádřil, že tento projekt mají v hledáčku.
„Recepce toho snímku (Alvarezův remake) je do teď docela dobrá, takže jsme si se Samem řekli: 'sakra, možná bychom měli ze staré motorovky setřít prach',“ směje se Campbell. „Pokud nám tento snímek pomůže udělat Armádu temnot – Armádu temnot 2, tak budiž.“
Je všeobecně známo, že Armáda temnot měla dva alternativní konce. V jednom se Ash objeví v supermarketu, kde pracuje, a je napaden monstrem a druhý - originální konec, v němž se Ash transportuje do post-apokalyptického Londýna. Dle Campbella je nejpravděpodobnější verze Armády temnot 2 ta v post-apokalyptickém Londýně. A jaký bude po tolika letech Ash?
„Stále to bude idiot, břídil a kecal,“ říká Campbell. „Těším se, až se vrátí a zase všechno pokazí!“ Co říci více, než-li že my se těšíme taktéž - nebo si snad myslíte, že by se pokračování Armády temnot už točit nemělo?

Hail to the King, Baby!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY